dinsdag, mei 15, 2007

Een drukke agenda

Kia Ora!

Alweer een weekje verder en we zijn weer wat plannen rijker (of had je dan iets anders verwacht?). Maar voor we aan de toekomstplannen toezijn even overlopen wat de afgelopen week zoal gebracht heeft voor deze bescheiden Belg.

Wel om te beginnen was ik al vergeten te melden dat ik de vrijdag voor vorige vrijdag (denk daar even over na ...) een presentatie moest geven over mijn stage bij Excelerator. We moesten tevens ook wat mensen uitnodigen die kwamen luisteren en er zouden ook twee EF-staff members zijn. Zo gezegd zo gedaan uiteraard, een 15-koppig publiek rijker en ik met veel enthousiasme mijn presentatie gegeven. Blijkbaar heeft het veelvuldig presenteren op VLEKHO zijn vruchten afgeworpen want ze waren dolenthousiast. Ik heb een 24/25 gekregen, wat zich dus laat vertalen in een A+ en waar ik dus niet anders dan blij mee kan zijn :-)

Verder uiteraard ook nog enkele films gezien. Deze week was het de beurt aan Bobby en Perfect Stranger. Deze week geen uitgebreide besprekingen want dan wordt deze post ongetwijfeld veel te lang. Maar beide films zijn de moeite waard. De eerste vanwege zijn historisch gegeven (Bobby refereert namelijk naar Bobby Kennedy) en de tweede vanwege zijn uiterst interessante twist op het einde van de film en het feit dat Bruce Willis en Halle Berry een goed filmkoppel zijn :-)

Zaterdag hebben we dan nog eens een filmavond gehouden in The Empire met als thema Sci-Fi en Adventure. De gelukkige waren: Timeline, The Brothers Grimm, Indiana Jones and the Last crusade en 28 days later. Weeral een geslaagde avond en die laatste film was belangrijk omdat we vandaag naar de sequel gaan kijken in de cinema, origineel genoemd 28 weeks later.

Vandaag heb ik verder ook nog iets belangrijks gedaan, zijnde vliegtickets naar Kopenhagen geboekt voor augustus. We houden daar namelijk een kleine EF reunie en aangezien Brussels Airlines toelaat goedkoop naar daar te vliegen als je op tijd boekt was het de moment om daar eens werk van te maken. Het verbreden van mijn horizonten stopt namelijk niet als ik terugkom naar ons klein Belgenlandje!

Morgen is dan ook een belangrijke dag. Er staat een soort proefexamen op het programma. We gaan de oefeningen die we normaal als huiswerk krijgen of in de klas doen nu individueel afleggen in een lokaal onder "echte" examenomstandigheden. Wordt dus een zeer inspannende dag. Wish me luck!

De rest van de week zit dan ook nog vrij volgeboekt. Aangezien we volgende week naar Fiji vertrekken moeten we deze week onze vreemde valuta nog gaan afhalen bij de bank.

Zaterdag dan staat helemaal in het teken van Erika. Ze wordt na heel lang wachten eindelijk 18. Ze is daar al over aan het praten sinds september, dus nu het eindelijk zover is moet dat uitegebreid gevierd worden uiteraard! Daarom hebben we zaterdagvoormiddag een brunch in The Empire. In de namiddag gaan we naar Parnell (upper class deel van Auckland) waar een chocolat boutique gesitueerd is waar je de beste warme chocomelk van Nieuw-Zeeland kan drinken en aangezien Erika gek is van chocolade ... 's Avonds hebben we dan een reservatie in de SkyTower waar we ons in het ronddraaiend restaurant nog eens gaan laten verwennen en genieten van het uitzicht om daarna ... uit te gaan :-) Vanaf nu kan ze immers haar echt ID gebruiken ipv haar fake versie :-p Een drukke dag dus, maar gegarandeerd een hit!

Hoop dat jullie week er net zo leuk uitziet als de mijne! Groetjes aan allen en Ciao!

1 opmerking:

Anoniem zei

We hadden reeds van met een dubbeltongsprekende papa vernomen
van jouw 24 op 25 resultaat.
P R O F I C I A T !!!!
Zoals je weet is Nonkel Jos, een KENNEDYfan, maar hij wacht
tot de film "BOBBY" op DVD verschijnt zodat hij deze rustig
en met de bijhorende commentaar in zijn eigen luie zetel kan bekijken. Terwijl jij in FIJI zit
vertoeven er anderen in Mauritius,
van reisduiven gesproken.
Wisselvallige Belgische groetjes
XXX

P.S: kun je niet een klein beetje
zon onze richting sturen?
Dank bij voorbaat.